Forum studentów DZIKSU na DSWE :D
Tak z ciekawości postanowiłem zajrzeć po ponad rocznej przerwie na OFICJALNE FORUM naszej UCZELNI, oto co zastałem w dziale aktualności:
http://www.dziks.unl.pl/dswe.JPG
śmiechu warte
Zachęcam do rozmowy, o tym co uważacie na temat OFICJALNEGO FORUM
ps. trzeba to rozreklamować
Administrator
W sumie to dziwne, że tak duża szkoła z kierunkami pt. Dziennikarstwo i Media Cyfrowe nie ma porządnego forum dyskusyjnego. Nie ma chyba kto o to zadbać a drugi aspekt jest taki, że to forum już od bardzo długiego czasu było martwe.
Wrzuciłem screena jakis czas temu na nk z tym screenem, dzisiaj patrze, a zdjęcie usunięte forum też nie działa
chyba dziekanat zauważył że coś jest nie tak
mogą mi naskoczyć jako dziennikarz muszę ujawniać takie historie! To moje powołanie - będę ośmieszał naszą uczelnie na każdym kroku aż mi zaproponują że mogę się uczyć tutaj za darmo
Zapraszam do czytania:
http://www.mmwroclaw.pl/2307/2008/11/25 … nterwencje
no i co ja poradzę, nie będę ludzi zmuszał na siłę żeby pisali, wchodzą żeby ściągać pliki i mają wszystko w kuraczku. Nie jest to dla mnie miłe ale nie będę też robił afery i np robił ograniczeń że trzeba mieć np 30 postów żeby coś ściągać (choc mógłbym tak zrobić w ciągu 5 minut). Najbardziej wkurzające jest to że poświęciłem trochę swojego czasu żeby to funkcjonowało i wyłożyłem kasę na serwer ale co tam widać inicjatywa nie przeszła i muszę się z tym pogodzić. Szkoda też Robercika i Mendy którzy mi pomagali i ich pracy ale widocznie tzw pijawki nic to nie obchodzi. Mogę śmiało powiedzieć że cieszę się że zostało już tak niewiele czasu do końca tych studiów bo przybywa osób które mogą mnie pocałować w dupsko. Z momentem końca zjazdów forum zostanie na 90% zamknięte a do października usunięte bo na razie nie widzę sensu jego dalszego istnienia. Ale spokojnie dział download będzie dalej uzupełniany aż do ostatniego dnia. Będziecie mogli nadal bezstresowo pobierać materiały potrzebne do dalszego zaliczenia, życie będzie płynęło beztrosko aż do momentu gdy ktoś wam da kopa w dupę.
Post ten nie jest skierowany do wszystkich. Mam nadzieję że nie uraziłem osób do których nic nie mam a pozostałe jak już wyżej wspomniałem mogą mnie pocałować w dupsko.
ps. dzisiaj mam dobry humor i nie jest to wynik chwilowego zachwiania psychicznego. Skoro inni się nie przejmują to mi też to już wisi.
ps2 jeżeli ktoś będzie chciał to po wszystkim będę mógł mu udostępnić forum na płycie żeby sobie poczytać kiedyś co było na tapecie za czasów studiów.
Roman
Administrator
Smutne ale prawdziwe.....