Forum studentów DZIKSU na DSWE :D
http://www.kampaniespoleczne.pl/ z tego co kojarzę to trzeba chyba opisać jakieś kampanie społeczne na ten zjazd?? czy znowu mam błedne info: stupid ?? W razie co to podsyłam linka dka wszystkich którzy gotowi mi uwierzyć...
Rozkład jazdy Sobota 13.12.08
8.00-10.15 - Główne nurty literatury współczesnej (wykład) - wykład to wykład, frekwencja odwrotnie proporcjonalna do ilości wypitego w piątek alkoholu
10.25-12.40 - Pedagogika medialna - mamy do opisać jedną z kampanii społecznych uwaga!!! nie może być taka, którą omawialiśmy na zajęciach, Ci którzy nie oddali pierwszego zadania o okrucieństwie medialnym mają ku temu okazję
12.50-15.05 - PR i rzecznictwo prasowe - zajęcia do odsiedzenia nie wymagające zbytniego wysilku, nie przypominam sobie żeby coś było do zrobienia
15.20-20.00 - przedmioty opcyjne - pięciogodzinny maraton o godzinie 16 większość studentów traci przytomność, podobnie jak powyżej nie ma żadnego zadania
Niedziela 14.12.08
8.00-10.15 - Główne nurty literatury (ćwiczenia) - do przeczytania "Moniza Clavier" Sławomira Mrożka 9 wszyscy posiadający jakieś streszczenie, ebook`a, audiobook`a proszeni pilnie o kontakt powtarzam proszeni pilnie o kontakt) do tego wypisać z wyżej wyminionego utworu stereotypy, które uległy wyszydzeniu, no i lepiej żeby ten kto ma przygotowac biogram Mrozka o tym nie zapomniał; Roman ma do przygotowania biogram Gustawy Herling i Grudzińskiego
10.25-12.40 - Prawo mediów z elementami prawa autorskiego - zajecia prowadzi Joanna Liszowska aka Bukowska (zlośliwi twierdzą, że to nieprawda ale bywalcy ławki filipińskiej są przekonani że to Liszowska we własnej osobie tylko w przebraniu i zmienionym nazwiskiem) tak czy inaczej pani Liszow.... yyy to znaczy Bukowska nic nam nie zadała
12.50-15.05 - Lektorat prasy - w zależności od grupy
15.20-17.35 - PR i rzecznictwo prasowe - powtorka zajęć z soboty
17.45-20.00 - Pedagogika medialna - jak wyżej
Chyba o niczym nie zapomnialem jeśli tak to poprawcie mnie. W razie wątpliwości, uwag, chęci powiedzenia czegoś bez sensu lub jeśli macie jakiś pomysł zapraszam na forum - twojego (tak chłopczyku i dziewczynko) twojego miejsca w sieci. Piszcie, komentujcie, dyskutujcie, myjcie zęby po każdym posiłku.
Oryginalny tekst by Robercik
to ja jeszcze dopiesze jedno... z tego co kojarze to na glownych nurtach bedzimy jeszcze na poczatku zajec kontynuuowac nastepnego do raju, w sensie kazdy bedzie mial okazje popisac sie tym co mial przygotowac (ona nam rodziela na pierwszych cw jakies terminy do poszukania i ja mam np samotnosc)
a czy funkcja redaktora naczelnego musi się wiązać z gazetą? jestem naczelnym tego forum i nie tylko takie info powinno Ci wystarczyć
To ja jeszcze co do zadań dopisze, że.. na opcyjnych może dalej się czepiać tych własnych tekstów, pamiętam że mówiła że gość będzie na zajęciach i jakieś mam dziwne przeświadczenie że coś tam jednak trzeba było zrobić
Administrator
Obija mi się coś, że trzeba było wymyślić sobie o co chcielibyśmy zapytać zaproszonego gościa, żeby nie wypaść przy nim na ciemniaka.