Forum studentów DZIKSU na DSWE :D
W sobotę udałem się do dziekanatu by podbić legitkę, bo jako zwykły śmiertelnik stwierdziłem że skoro wydają mi nową legitymacje studencką to powinna być już podbita odpowiednio, niestety byłem w błędzie. Radzę i wam sprawdzić czy macie odpowiednia pieczątkę w odpowiednim miejscu. Po sprawdzeniu czy moje należności są uregulowane pani z uśmiechem podbiła mi dokument i oddała go. Ja jako niezwykle leniwy człowiek czynu postanowiłem skorzystać z okazji i skoro już odczekałem swoje w kolejce to zapytałem grzecznie "czy jest jakaś opłata za licencjat bądź jego obronę, bo przyznam szczerze że nie pamiętam". Pani wielce zdziwiona pytaniem przez chwile się zastanawiała, a następnie coś wstukała w PCta i powiedziała że będzie to ok 430 zł. Nie wiem na ile ta informacja jest prawdziwa dlatego proszę o jej weryfikacje Jeśli ktoś ma jakieś inne informacje bądź znalazł coś w dokumentach które podpisywaliśmy zapisując się do DSWE TWP proszę by się podzielić newsem z innymi użytkownikami forum
Administrator
Coś mi świta, że o tej opłacie czytałem już jakiś czas temu na naszej tablicy ogłoszeniowej nieopodal dziekanatu.
eeeeee, tzn ze placimy do lipca a nie czerwca ?? !! czyli pan PiPara wprowadzil w blad stado naiwnych owieczek obiecujac mniejsze koszta jezeli zostaniemy na szacownej uczelni ?? !!
opłata za podejście do obrony tytułu licencjata wynosi 420 zł moi drodzy !
Tak było jak podpisywaliśmy uwowy z nimi na saaamiuśkim początku.
Mój mechanizm wyparcia wydalił z mózgu tą informację dawno temu niestety powróciła ona niespodziewanie pewnej nocy, dała o sobie znać i na zawsze pozostawi piętno na mojej psychice.